SANNA NEVANEN

KONST/TATUERING

 

01 bio

För att boka en tid hos mig skickar man först ett mejl och beskriver sitt önskade motiv. Först när ett projekt är helt avslutat öppnas en lucka upp för nya tider. 

" Efter flera år har jag lärt mig att sakta ner. Vika mer tid och fokus åt varje enskild kund och göra de projekten så bra jag bara kan. På så vis känns det mer personligt, det är ändå min konst någon ska bära!"

 

02 portfolio

 

03 information

Boka tid

 

Hos mig bokar man sin tatuering via mejl där man beskriver sitt önskade motiv. Jag arbetar endast med några få projekt åt gången, och inte fören ett projekt är helt avslutat öppnar jag upp för nya motiv och bokningar. Under bokningsprocessen kan viss väntetid förekomma mellan svaren då jag inte har öppet helger och kundkontakt sker på utsatt arbetstid. Rådfråga gärna mig vid funderingar kring hur många sittningar som kan behövas. Ifall ett projekt uppskattas till fler än en sittning rekommenderar jag att ha fler tider bokade. Detta för att undvika väntetid mitt i projektet.

Mina tider startar kl 10.00 och jag har alltid en extra timme avsatt åt för och efterarbete. Denna timmen är inget du som kund betalar för.

Bokningsavgift

För att boka en tid hos mig behöver man betala en bokningsavgift. Inte fören den är betald har ni som kund säkrat er tid. Detta är en avgift som lägger grunden för det arbete som krävs för att hantera er bokning, och den betalas aldrig tillbaka. Det är en trygghet att tiden som läggs på vår kontakt, och att förbereda och framställa ert framtida motiv inte blir obetald vid en eventuell avbokning. Den är även bunden till det datum du valt att reservera gentemot andra i bokningssystemet. Detta kan man enkelt swisha in, och sedan kompletterar man med en bekräftelse att det är betalt tillsammans med sitt fullständiga namn och adress.

 

Bokningsavgiften är 1000kr per bokad tid. 

 

Utöver den redan betalda bokningsavgiften tar jag sedan 1000kr/tim. En stor sittning hos mig pågår i ca 4tim, och den totala kostnaden för en sådan sittning blir då 5000kr sammanlagt. 

 

Ateljé RÅ, adress och vägbeskrivning

 

För att ta sig till ateljén är det enklast att utgå ifrån Willys i Falkenberg. När man kör ifrån Willys svänger man direkt av till höger mot den stora rondellen. I rondellen är det den tredje avfarten och man kör mot Mc Donalds. Man kör sedan under en viadukt och kommer till en mindre rondell, här tar du den tredje avfarten och kör in mot Stafsinge/Långås. Sedan är det första huset på vänster sida mitt emot gamla kyrkogården (inte Stafsinge kyrka). En stor svart byggnad med ett vitt boningshus, det kommer stå Calles VVS på byggnaden. Man kör in mellan de svarta husen och parkerar bredvid den sista porten. Här inne finns jag!

 

Stafsinge Krämaregård 202

31194 Falkenberg

 

04 kontakt

Kontakta mig

sannanevanen.konst@gmail.com

Stafsinge Krämaregård 202

31194 Falkenberg