top of page

Välkommen till Ateljé RÅ

Här får du en inblick i mitt arbete

Välkommen till min Ateljé och studio. Jag har haft möjligheten att samla min kreativitet under samma tak och ser och vårdar min Ateljé som ett andra hem. Jag drivs av kreativa utmaningar och är glad att jag får möta så många härliga människor längs vägen.
Här får du svar på hur du bokar en tid hos mig och en närmare titt på Ateljé RÅ.

Bokningsprocess: Välkommen

Bokningsprocess

Hos mig behöver du inte ha en färdig bild eller veta exakt hur det ska se ut. Jag hjälper dig hela vägen till färdig tatuering. I samband med bokning har vi kontakt via mail tills jag har en klar bild av ditt motiv. Efter det hör jag av mig när din tid närmar sig och jag ska börjat arbeta på din design.


För att få en tid betalar du en bokningsavgift och först när den är betald har du som kund säkrat din tid. Den lägger grunden för det arbete som krävs att hantera din bokning och rita din design. Det är inte en deposition och den betalas aldrig tillbaka. Det är en trygghet att allt arbete som görs fram tills du kommer hit inte blir obetald vid en eventuell avbokning. Avgiften swishar man enkelt in och den är bunden till det datum du valt att reservera. Det är för att du hindrar andra från att boka samma tid och som sen står tom om du inte kommer.  

Avgiften är 1000kr per tid och vill man exempelvis boka två tider vid samma tillfälle blir kostnaden 2000kr.

Jag tar i första hand heldagar för en fast kostnad på 8000kr som är utöver den redan betalda bokningsavgiften. En heldag pågår mellan 10-16.00 och om ditt motiv tar mindre än 6h har jag en timpeng på 1500kr. 

Bokningsprocess: Text
Bokningsprocess: Arbete
bottom of page