top of page

Konst och Tatuering

Ta en närmare titt på Ateljé RÅ

Välkommen till min Ateljé för konst och tatuering. Här har jag bott in mig sen 2017 och vårdar min Ateljé som ett andra hem. Att ha konstverksamhet på ett plan och tatuering på ett annat ger mig både inspiration och kontrast. Målarkaos och färgskvätt möter tydliga rutiner och tunna linjer. Jag drivs av kreativa utmaningar och är glad att jag får möta så många fina människor längs vägen.

Bokningsprocess: Välkommen

Bokningsprocess

Hos mig behöver du inte ha en färdig bild eller veta exakt hur det ska se ut. Jag hjälper dig hela vägen från design till färdigt resultat. I samband med bokning har vi kontakt via mail tills jag har en klar bild av ditt motiv. Efter det hör jag av mig när din tid närmar sig och jag ska börjat arbeta på din design.


​Hos mig betalar du en bokningsavgift för att få din tid säkrad. Den lägger grunden för vad som krävs att hantera din bokning och rita din design. Det är inte en deposition och den betalas aldrig tillbaka. Det är en trygghet att arbetet som sker fram tills du kommer hit inte blir obetald vid en om/avbokning. Avgiften är bunden till det datum du reserverat och andra inte kan boka. Kostnaden är 1000kr per bokat datum och är utöver priset du betalar på plats. Bokar du två tider vid samma tillfälle är priset 2000kr.

Priser efter bokningsavgift

Timpris: 1500kr

Heldag: 8000kr 

Minimum för mindre motiv: 2250kr 


Jag bokar främst större projekt och en heldag är från 10-16.00, för mindre motiv tar jag som lägst betalt för 1,5h och går det över den tiden följer du vanligt timpris. Är ni fler som vill boka liknande motiv på samma datum betalar var och en för minimum 1,5h plus era enskilda bokningsavgifter. 

Bokningsprocess: Text
Bokningsprocess: Arbete
bottom of page