Boka

Hos mig behöver man inte ha en färdig bild eller veta exakt hur det ska se ut. Jag hjälper dig från tanke och idé till färdig tatuering. I samband med bokning kommer vi ha en nära kontakt via mail, tills jag har fått en klar bild av ditt önskade motiv. Efter detta hör jag av mig när din tid närmar sig och jag har börjat arbeta på din design.

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram

Boknings process

För att boka en tid hos mig behöver man betala en bokningsavgift. Först när den är betald har du som kund säkrat din tid. Detta är en avgift som lägger grunden för det arbete som krävs för att arbeta fram din design, och den betalas aldrig tillbaka. Det är en trygghet att tiden som läggs på vår kontakt, och att förbereda och framställa ditt framtida motiv inte blir obetald vid en eventuell avbokning. Den är även bunden till det datum du valt att reservera gentemot andra i bokningssystemet. Detta kan man enkelt swisha in. 

Bokningsavgiften är 1000kr per bokad tid. Vill man exempelvis boka två tider vid samma tillfälle blir kostnaden 2000kr.

Utöver den redan betalda bokningsavgiften tar jag sedan 1000kr/tim. En stor sittning hos mig pågår i 4-6tim, och den totala kostnaden blir då mellan 5000-7000kr. Tiden vi sitter plus bokningsavgiften.

För att starta bokningsprocessen fyll i formuläret.

Tack för att du skickar in! Ibland har mitt svar olyckligtvis hamnat i skräpposten, så håll utkik även där.