Boka

Hos mig behöver man inte ha en färdig bild eller veta exakt hur det ska se ut i förväg. Jag hjälper gärna dig från tanke och idé till färdig tatuering. I samband med bokning kommer vi ha en nära kontakt via mail, tills jag har fått en klar bild av ditt önskade motiv. Efter detta hör jag av mig när din tid närmar sig och jag har börjat arbeta på din design.

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram

Boknings process

För att boka en tid hos mig behöver man betala en bokningsavgift. Först när den är betald har du som kund säkrat din tid. Detta är en avgift som lägger grunden för det arbete som krävs för att hantera din bokning och design, och den betalas aldrig tillbaka. Det är en trygghet att tiden som läggs på vår kontakt, och att förbereda och framställa ditt framtida motiv inte blir obetald vid en eventuell avbokning. Den är även bunden till det datum du valt att reservera gentemot andra i bokningssystemet. Detta kan man enkelt swisha in. Sedan kompletterar man med en bekräftelse att det är betalt, tillsammans med sitt fullständiga namn, adress och telefon nr.

Bokningsavgiften är 1000kr per bokad tid. Vill man exempelvis boka två tider vid samma tillfälle blir kostnaden 2000kr.

Utöver den redan betalda bokningsavgiften tar jag sedan 1000kr/tim. En stor sittning hos mig pågår i ca 4tim, och den totala kostnaden blir då 5000kr sammanlagt.

För att starta bokningsprocessen fyll i formuläret.

Bli först med att få information om lediga tider!

Prenumerera och håll dig uppdaterad.

Kontakt

Stafsinge Krämaregård 202, 31194 Falkenberg